Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYG09LEC 9000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYG12LEC 12000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYG09LLC 9000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYG12LLC 12000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY12USB 12000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY18UBB 18000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY24UBB 24000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY30UBB 30000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY9USB 9000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASY14U 14000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYA14LCC 14000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYA18LCC 18000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYA24LCC 24000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYA30LCC 30000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu ASYA7LCC 7000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu AWY30U 30000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu AWY24U 24000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu AWY18U 18000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu AWY14U 14000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu AWYZ14L 14000 BTU
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu 9000 BTU INVERTER ASY09LC
Aparat De Aer Conditionat Fujitsu INVERTER 12000 BTU ASY12LC

Aer conditionat Fujitsu Inverter

Firma noastra are o vasta experienta in comercializarea aparatelor de aer conditionat. Va punem la dispozitie o gama larga de aparate de aer conditionat marca Fujitsu pentru care oferim service de specialitate, livrare si montaj in cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii.

Va invitam sa consultati oferta noastra de aparate aer conditionat in vederea efectuarii celei mai bune alegeri.
 

Descriere Aer Conditionat Fujitsu Inverter Asya24lcc(lgc)

Aer conditionat Fujitsu Inverter ASYA24LCC(LGC)

aflat in promotie
Descriere generala Detalii tehnice
Aer conditionat Fujitsu Inverter ASYA24LCC(LGC)
Maniera de design a sistemelor de climatizare Fujitsu incorporeaza linii elegante, colturi delicat rotunjite, nuante discrete de mov, astfel incat forma compacta care reiese sa se adapteze oricarui interior. Acest model se incadreaza perfect caracteristicilor generale ale marcii Fujitsu.

Cele mai noi modele, inclusiv aparatele mici, montate pe perete, sunt prevazute cu Inverter optimizat I-PAM.

Optiunea Power Diffuser poate fi adaptabila atat modului Incalzire cat si modului Racire. In modul Vertical, incalzirea este directionata catre nivelul podelei unde se aduna aerul rece, in timp ce in modul Orizontal aerul rece este distribuit catre tavan.

Siguranta absoluta, noutatile in design si tehnologie, ofera utilizatorului cele mai bune performante de la fiecare sistem de climatizare Fujitsu.

Telecomenzile din dotare, fara fir sau fixate de perete ofera utilizatorului un control total: start/stop, programare, setarea temperaturiii, viteza si directionarea jetului de aer, etc.

Economie de energie prin utilizarea compresorului

"V-PAM" (Modulatia în amplitudine a pulsului) Aceasta noutate presupune reducerea dimensiunilor compresorului si reducerea costurilor cu energia electrica. De asemenea, rezolva problema fluctuatiilor de tensiune, prin reducerea dimensiunilor compresorului si prin exploatarea aparatului cu ajutorul tehnologiei PAM. Costurile cu energia electrica sunt mai scazute, aparatul având aceeasi capacitate ca I-PAM.

In acest fel, cu noua tehnologie V-PAM (tehnologia de control a motorului compresorului PAM) se confera o putere sporita aparatului.

In camera unde este se afla instalat aparatul de aer conditionat se atinge rapid temperatura dorita, datorita Inverter-ului (la modelele corespunzatoare), care asigura si optimizarea difuziunii caldurii, în premiera mondiala, spre deosebire de sistemele în care caldura este difuzata aleatoriu. Ca atare, în momentul în care în camera se instaleaza o temperatura placuta, aparatul trece automat în regimul economic.

Operatiunea de uscare interna (ASY-9/12/14/18U) Acest model este prevazut cu o functie de uscare interna. La oprirea aparatului, în interiorul aparatului de aer conditionat se activeaza functia de uscare. Aceasta are ca scop prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a bacteriilor în interiorul aparatului de aer conditionat.

Filtru electrostatic antibacterian wasabi Pulberile fine, sporii invizibili de mucegai si microorganismele daunatoare sunt absorbite în filtru prin efectul electricitatii statice, dezvoltarea acestora fiind împiedicata de extractul volatil de izotiocianat, obtinut din wasabi.

Filtru catechin Pulberile fine, sporii invizibili de mucegai si microorganismele daunatoare sunt absorbite în filtru prin efectul electricitatii statice, dezvoltarea acestora fiind împiedicata de extractul de polifenol, obtinut din mar.

Filtru fotocatalitic, regenerator, cu efect de dezodorizare Dezodorizarea se realizeaza prin oxidarea si descompunerea mirosurilor absorbite, în baza efectului fotocatalitic al luminii (UV). Filtrul poate fi utilizat în mod repetat timp de 3 ani, cu conditia expunerii directe la soare, la aproximativ 4 luni

Filtru de dezodorizare, cu generare de ioni, cu durata lunga de viata Filtrul asigura dezodorizarea prin descompunerea completa a mirosurilor absorbite, folosind efectul de oxidare si reducere a ionilor produsi de generatorul ceramic. Filtrul poate fi utilizat aproximativ 3 ani, cu conditia sa fie spalat sub jet de apa, când este murdar, în vederea refacerii stratului operational, de la suprafata.

Sistem de reducere a zgomotului Zgomotul suparator este eliminat prin simplificarea modului de constructie al componentelor prevazute cu rasini si prin utilizarea de rasini moi pentru componentele solicitate

Comanda Aer conditionat Fujitsu Inverter ASYA24LCC(LGC)